| |
TURIZMOLOGIJA Dobro došli na diskusioni forum o turizmu. Bilo da ste turista, turistički radnik ili student, ovde možete podeliti svoje mišljenje sa drugima. |
|
|
|
|
|
| |
|
|
Sva vremena su GMT + 1 Hour
|
|
 |
Tue Sep 02, 2008 11:17 pm |
 |
Autor |
Poruka |
vlada1712
Uclanjen: 25 Aug 2008 Poruke: 13 Location: Beograd
|
| Naslov poruke: Beograd ispod Beograda |
|
|
"Beograd ispod Beograda" je knjiga ili vodic o podzemlju Beograda, o lagumima, podzemnim kanalima, tunelima, pecinama...
Podzemnih pecina, tunela i kanala ima mnogo,a najpoznatiji su na Tasmajdanu, u Karadjordjevoj ulici, u Zemunu...
Ja sam imao prilike da obidjem skladiste hrane i pica u Karadjordjevoj ulici, pecinu na Tasmajdanu (nekad bila kamenolom, u Drugom svetskom ratu skloniste nemacke vojske)i obisao sam lagum Beli medved u Zemunu (tu je nekad bila najpoznatija kafana u Zemunu).
Ova mesta bi mogla da postanu turisticka atrakcija i da upotpune turisticku pondudu Beograda, ali i da ponude nesto sto retko koji evropski grad ima.
Zaista mi nije jasno zasto jos uvek niko iz TOB-a nije prepoznao ovaj "deo" Beograda kao odlicnu mogucnost za turizam Beograda. |
|
| |
|
|
 |
Wed Sep 03, 2008 4:29 pm |
 |
Autor |
Poruka |
jelena
Uclanjen: 29 May 2007 Poruke: 129 Location: Belgrade
|
| Naslov poruke: |
|
|
nije ni meni stvarno jasno
Ima li nesto po netu da se nadje vezano za ove stvari.? _________________
 |
|
| |
|
|
 |
Thu Sep 04, 2008 6:19 am |
 |
Autor |
Poruka |
vlada1712
Uclanjen: 25 Aug 2008 Poruke: 13 Location: Beograd
|
| Naslov poruke: |
|
|
| jelena wrote: |
Ima li nesto po netu da se nadje vezano za ove stvari.? |
Na internetu ima nesto malo informacija, ali zato u knjizi Dr Vidoja Golubovica "Beograd ispod Beograda" ima detaljno o svim lagumima Beograda. |
|
| |
|
|
Ne mozete postaviti nove poruke na ovom forumu Ne mozete odgovarati na poruke na ovom forumu Ne mozete menjati svoje poruke na ovom forumu Ne mozete obrisati svoju poruku na ovom forumu Ne mozete glasati u anketama na ovom forumu Ne mozete zakaciti fajlove na ovom forumu Mozete preuzimati fajlove sa ovog foruma
|
|
|
|
|
|
|
|