TURIZMOLOGIJA

Advanced Search

Home Registracija FAQ Lista clanova Grupe  

TURIZMOLOGIJA Forum Index Destinacije: Evropa Zeneva (Geneve ili engleski Geneva), lep opis putovanja
      Sva vremena su GMT + 1 Hour  

Postavi novu temu  Odgovori na temu

Mon Feb 25, 2008 12:41 pm
Autor Poruka
milos

Uclanjen: 29 May 2007

Naslov poruke: Zeneva (Geneve ili engleski Geneva), lep opis putovanja Odgovori sa citatom

Drugar je putovao u Zenevu i nije ga mrzelo da opise sve potanko. Evo i odlomka sa linkom ka celom tekstu sa fotografijama:

Quote:

Kada sam chuo da se ove godine preko Taizea ide u Genevu za novu godinu znao sam da moram da ubedim makar jednog prijatelja da idemo. Ispostavilo se na kraju da sam preterao malo sa ubedjivanje (ili to ili je cena bila jako niska chak i za nash napaceni srpski dzep) pa je na trip poslo chetvoro prijatelja, i to ne bilo kojih cetvoro, nego neki od najblizih i najdrazih prijatelja koje imam Smile (Slavka, Vlada, Zeleni i Voja).

Pakujemo najbitnije stvari u backpakove a Vlada pakuje i nos klovna i onu papirnu trubu koja se extenduje kada duvash koje je nabavio kod kineza za 10 dinara - skroz neophodne stvari za hodochasce na koje idemo Smile Smile

26.12.2007

U busu iskusno zauzimamo sharage plus jedno mesto ispred, a Zeleni, samo kako on to zna, zauzima i josh dva mesta tu negde ispred, da moze da spava ispruzenih nogu Smile Smile Smile Naravno autobus je pun do poslednjeg mesta i posle negodovanja nekih od putnika ("gde su nasha mesta!"), Goran se pogodjen nepravdom i vidno rezigniran vraca u medju nas u sharage Smile Smile

Kompletan tekst sa slikama...

Pogledaj korisnikov profil Send private message Poseti korisnikov web MSN Messenger
      Back To Top  
Postavi novu temu  Odgovori na temu

Ne mozete postaviti nove poruke na ovom forumu
Ne mozete odgovarati na poruke na ovom forumu
Ne mozete menjati svoje poruke na ovom forumu
Ne mozete obrisati svoju poruku na ovom forumu
Ne mozete glasati u anketama na ovom forumu
Ne mozete zakaciti fajlove na ovom forumu
Mozete preuzimati fajlove sa ovog foruma

Back To Top  

Strana 1 od 1
Predji na: