| |
TURIZMOLOGIJA Dobro došli na diskusioni forum o turizmu. Bilo da ste turista, turistički radnik ili student, ovde možete podeliti svoje mišljenje sa drugima. |
|
|
|
|
|
| |
|
|
Sva vremena su GMT + 1 Hour
|
|
 |
Tue Jan 29, 2008 4:47 pm |
 |
Autor |
Poruka |
CikiRiki
Uclanjen: 22 Oct 2007 Poruke: 7
|
| Naslov poruke: Jeftina putovanja |
|
|
Napokon!
Evo website se svim mogucim informacijama za nas koji samo mozemo da putujemo jeftino..
Jeftina i dobro organizovana putovanja su moguca!
Pogledajte na :
www.jeftinaputovanja.net
i uverite se sami!
Odlican site!
SinisaD, sta kazes sad? |
|
| |
|
|
 |
Thu Jan 31, 2008 8:00 am |
 |
Autor |
Poruka |
SinisaD
Uclanjen: 17 Oct 2007 Poruke: 21
|
| Naslov poruke: |
|
|
Dobar je ovaj momak, nije ga mrzelo da napravi sajt.
Kad me vec pitas sta kazem, kazem da mi se ide na odmor gotovanski, da je sve lepo organizovano i "na gotovs". A ne da mi pada brada na grudi na nekom autobuskom presedanju ili da pola vremena trosim na odmor a pola na trazenje jeftinije buvare da prenocim. A posebno me zamara da zavirujem u jelovnik po restoranima ne bi li se sto jeftinije hranio.
Mislim da su odrasli ljudi prerasli taj fazon, za omladinu je OK i ovako http://uk.youtube.com/watch?v=b1b-GoLMlbg
Ko ima vremena da se posveti planiranju unapred, pa proucavanju kuda ide koji voz, kuda ide koji autobus i slicno, taj i moze tako. Ko radi svaki dan, ima porodicne obaveze i ko zna sta jos moze samo otkaz da dobije surfajuci po sajtovima nekih hostela ili jureci jos jeftinije hostele koji ni nemaju svoj sajt po forumima. |
|
| |
|
|
 |
Thu Jan 31, 2008 6:34 pm |
 |
Autor |
Poruka |
SAWARIOR
Uclanjen: 30 Nov 2007 Poruke: 29
|
| Naslov poruke: |
|
|
Vala, sto rece drug, ko ima vremena da se bakce nije lose...
Oduvek je bilo i bice : KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE! Nema tu izmisljanja tople vode! |
|
| |
|
|
 |
Wed Aug 27, 2008 7:08 am |
 |
Autor |
Poruka |
miroslavg
Uclanjen: 20 Feb 2008 Poruke: 1 Location: Belgrade
|
|
| |
|
|
Ne mozete postaviti nove poruke na ovom forumu Ne mozete odgovarati na poruke na ovom forumu Ne mozete menjati svoje poruke na ovom forumu Ne mozete obrisati svoju poruku na ovom forumu Ne mozete glasati u anketama na ovom forumu Ne mozete zakaciti fajlove na ovom forumu Ne mozete preuzimati fajlove sa ovog foruma
|
|
|
|
|
|
|
|